Ons team biedt u een breed scala aan professionele diensten. Renovatie en kwaliteitsafwerking voor appartementen, huizen en handelszaken van A tot Z

Strippen, slopen, riolering, aanleg elektriciteit, chappen, beton gieten, metsen stukadoorswerk, dekvloeren, aanbrengen, van gyproc en pleisterwerk zomaar een greep uit de vele diensten die de Hersteldienst bied.

Daarom zijn wij de aangewezen partner voor uw renovatie van A tot Z!

Ook voor de afwerking van uw project bijvoorbeeld plaatsen van keramische wand- en vloertegels, schilderen, behangen, plaatsen kasten, trappen enz. We zijn flexibel en passen ons aan elke situatie aan. Ons motto: ernst, stiptheid en kwaliteitswerk!

Renovatie prijzen zijn bespreekbaar en afhankelijk van de complexiteit van het werk, en afwerkings materiaal keuzes.  Neem zeker contact met ons op om uw plannen te bespreken! We proberen een uitvoeringsplan en offerte op te stellen volgens het budget van elke klant.

 

Offerte Totaal Renovatie?

Bel ons +32 493 621 220

Bij de hersteldienst kunt u niet alleen terecht voor een volledige renovatie, maar ook bijvoorbeeld als u uw badkamer grondig wilt renoveren hebben we alle kennis en vaardigheden onder een dak. Uw totale badkamer renovatie, met vervangen van leidingen, stucwerk, keramische wand- en vloertegels, plaatsen (inloop)douche , bad, lavabo etc.. is bij de Hersteldienst in de goede handen.